GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Şahinbey Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Şehit Şahinbey Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Adres
PİR SULTAN MAHALLESİ LEFKOŞA CAD NO268/D GAZİANTEP YENİ ADLİYESİ ARKASI OKULLAR BÖLGESİNDE ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
Vizyon
Öğrenciye; Bireysel farklılık ve yeterliliklerin merkez alındığı, yaşantı zenginliği sağlayan, eğitim sürecine, ailelerin bilinçli ve sürekli katılımını sağlamaya, birey gelişiminin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif olanaklarla desteklendiği bir ortamda, tüm öğrencileri toplumda geçerli bağımsız yaşam becerileriyle donatan, bireylere yaşam sürecinde kendi ayakları üzerinde durabilme imkanı sağlayan, Toplumu her aşamada bilinçlendirmede aktif rol almayı önemseyen, Hayallerimiz doğrultusunda sevgi, sabır ve sadakatle hizmet vermek amacındayız.
Misyon
Anayasamızda ve Milli Eğitim Temel Kanunu’nda ifadesini bulan; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkesini ve milletini seven, demokrasiye inanmış, insan haklarına ve çevresine saygılı, hoşgörülü bireyler yetiştirmek ve bu süreçte tüm öğrencilerimizin öz bakım ve temel yaşam becerileri ile işlevsel akademik becerilerini geliştirmek ve topluma uyumlarını sağlamak amacıyla gelişimsel eğitim programları uygulamaktır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Doğal gaz
Gaziantep Adliyesi arkasındadır. Cezaevi dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
İl merkezindedir.